Charlie

mitt-nya-liv-i-sverige/charlie/charlie.jpg

Meningen var att Miriam och Bosse bara skulle hjälpa Charlie med resan (biljetter, pass och andra knepiga grejer) för att sedan lämna honom till ett jourhem, men Charlie tog vara på chansen och lade på all sin vinnande gatuhundscharm! Redan innan hemresan till Sverige hade Miriam och Bosse bestämt sig – den killen släpper vi aldrig, han skall bo med oss! Han bor nu på Hundpensionat Soläng tillsammans med vovvarna Leo, Miro, Aska och två härliga katter.

mitt-nya-liv-i-sverige/charlie/charlie4.jpg
mitt-nya-liv-i-sverige/charlie/charlie9.jpg

Charlie skulle nog kunna tänka sig att bo där de inkvarterade gästerna finns, för maken till lyx har han aldrig tidigare skådat. Nu får han nöja sig att leka med gästerna i lekhagen på dagarna, på natten kryper han djupt ner i den varma sängen och gunåde den som då stör honom, säger Bosse. – Den lille rackaren har fått för sig att det är han som bestämmer allt här i huset, men det får han gärna tro. Han har mycket att ta igen sedan tiden i Spanien då han fick bo i ett akvarium och höll på att dö av värmeslag innan räddningen kom!

mitt-nya-liv-i-sverige/charlie/charlie3.jpg

Nya kompisarna Aska, Miro och Leo är nu vana med snö och kyla men Charlie tycker det är “sådär”!

mitt-nya-liv-i-sverige/charlie/charlie7.jpg

Även om det kan vara hemskt kallt utomhus i Sverige så är det som regel varmt och mysigt inne, till skillnad från vintrarna i Spanien.

mitt-nya-liv-i-sverige/charlie/charlie10.jpg
Aska har berättat att svenska sommaren kan vara fantastisk, den ser Charlie fram emot!