Chico

mitt-nya-liv-i-sverige/chico/chico.jpg

Pocero heter nu Chico och matte skriver…

Snart har det gått en hel månad sedan Chico kom till mig och han är nog den mest underbara hund man kan tänka sig!

Skor är hans speciella hobby och han älskar att göra nya modeller på dem…I början protesterade Chico när han blev lämnad ensam genom att gå och hämta både skor och andra ting, då började vi med att istället lägga fram saker som han fick ta sönder. Numera har han blivit väldigt duktig och förstör knappt någonting längre!

mitt-nya-liv-i-sverige/chico/chico5.jpg

Han älskar att mysa dag och natt, alltså DYGNET runt! Om jag går iväg en stund går han in och lägger sig i sängen. Han tycker också om att vara ute och springa på åkern med sin nya tjejkompis, en blandras mellan tax/dvärgpinscher. Hon och hennes matte bor med oss under veckorna , det är trevligt med sällskap.

mitt-nya-liv-i-sverige/chico/chico6.jpg

Allt går bra och oh, vad jag älskar min lille Chico! Vi längtar efter hans bror, som kommer nu i mars månad till Skåne. Det känns bra att kunna ha kontakt med Lennys blivande matte, snart kan vi träffas alla fyra!

Uppdatering maj månad 2012

Jag tänkte att jag skulle skicka en liten hälsning från mig och min matte Sara.

Här i Sverige har jag det super bra, idag så tog jag mig friheten att springa ifrån matte för att jaga mattes mammas katt, hon sprang snabbt och dom var inte så glada på mig då, men jag tyckte det var riktigt skojigt!

Min bror Lenny han är en klippa och väldigt roligt att leka med, synd nog har vi bara haft tid att träffas en gång men SNART har matte tid igen så vi kan åka till Lund och busa lite grann i stadsparken.

mitt-nya-liv-i-sverige/chico/chico2.jpg

Min sambo i Svalöv, hon är gosig hon, jag gillar att pussa henne lite lätt på nosen , men det är kul att busa också..Matte tycker jag ska vara försiktig för hon är ju så liten, suck, jag som vill ta i! Men i vilket fall som helst så gillar hon att jag kliar henne lite lätt med mina tänder på nacke och hals.

mitt-nya-liv-i-sverige/chico/chico3.jpg

Matte Sara berättar:

Chico är bedårande underbar! Det är mycket liv i honom och han älskar att leka fritt i trädgården och lyssnar OFTAST när man tilltalar honom. Han är rätt lat av sig och älskar att dra sig i sängen dag som natt . Inte nog med det, han tar sig plats och trängs och snor alla kuddar, men och andra sidan vad gör det? Han är ju så underbart söt!!

mitt-nya-liv-i-sverige/chico/chico1.jpg

Jag är glad att jag fick chansen att få adoptera denna godingen , han har nu varit hos mig i ca 3 månader och får jag tid och chans så kommer han nog få en kompis om något år.

Tack för allt och tack för en underbart älskad hund!

Massor av vår kramar från Sara och Chico