Manchas

Manchas har hittat hem!

Bilfärden hem gick otroligt bra. Hundarna låg på varsin sida om mig i baksätet och Manchas låg lugnt och fint hela resan. Första dagen i Malmö var det bra väder men sedan kom hösten och Manchas fick direkt vänja sig vid den svenska blåsten och regnet, vilket hon inte direkt gillar!

mitt-nya-liv-i-sverige/manchas/manchas6.jpg

Att gå ut i blåst fungerar bättre nu men regnet är fortfarande jobbigt och hon kan själv bestämma sig för att stanna och läa under ett tag någonstans. När vi är ute och går är det även också roligt att jaga efter kaniner och fåglar men även också hoppa runt i buskar. Annars blir dom bättre och bättre på att gå i koppel med varann.

De första dagarna var hon lite stressad, men hon börjar komma ner i varv nu och hon är verkligen en kelgris! Jag har numera 2 hundar i min 90 säng varje natt och får skaffa mig en större säng så vi får plats ordentligt ! Hon är otroligt tillgiven och blir bara finare och finare för varje dag. Vi börjar även komma igång med kissträningen ordentligt nu, men jag vågar fortfarande inte utmana ödet, så det är fortfarande många regelbundna turer.

mitt-nya-liv-i-sverige/manchas/manchas4.jpg

Vi har varit mycket i hund hagar där hundarna får springa fritt! Det tog några dagar innan hundarna började leka med varann. Detta hände i mina föräldrars trädgård när vi hälsade på där. Och oj vilken fart hon har! Leken slutade med att min andra hund Bosse stod kvar på samma plats och bara skällde när hon sprang förbi då han inte orkade längre.

mitt-nya-liv-i-sverige/manchas/manchas5.jpg

Nu senast gick vi en lång runda på över 2 mil till en gigantisk jättefin hundrastgård där dom fick springa av sig ordentligt och även leka med andra hundar! Jag hoppas på att kunna ha henne lite lös snart så att vi kan gå till hundstrandens gigantiska fält och hav där hundarna får springa fritt och bada och leka hur mycket de vill.

Idag hittade hon på bus. De var hos två vänner till mig när jag var i skolan och när som passade sedan kom i i köket, Ja, titta på sista bilden så får ni se hur det såg ut, haha!

mitt-nya-liv-i-sverige/manchas/manchas2.jpg

Ha det bra! Tack för en fantastisk hund!

Elin, Bosse och Manchas!