Pitu

mitt-nya-liv-i-sverige/pitu/pitu.jpg

Hej!

Tänkte att jag skulle rapportera lite om hur vi har det med Pitu. Han är en fantastisk liten hund, pigg, glad, lekfull och rolig samt otroligt snäll. Vi är så glada för att vi har fått honom . Häromdagen fick jag ett brev av min dotter (11 år) som skrev ”Du är den bästa mamman i hela världen för du köpte världens sötaste hund”. Hon går hem direkt efter skolan varje dag och går ut med honom och det fungerar väldigt bra. Allt annat fungerar också bra med honom tycker jag. Han kan vara ensam hemma utan att skälla eller bita i saker, han är i stort sett rumsren (han har kissat inne några gånger men för det mesta fungerar det), han åker bil utan problem, han har varit med hemma hos bekanta till oss och varit med på fotbollscuper. Första gången på fotbollscup hade han svårt att koppla av, koncentrerade sig väldig mycket på allt som hände runt omkring. Men nu senast, efter 3:e veckan i rad, var han mycket lugnare och låg emellanåt ner och tog det lugnt. Första gången han var ensam hemma satte vi på videokameran för att kunna se hur han uppförde sig. När vi efteråt tittade på filmen kunde vi se att han gick omkring lite i huset i ca 10 minuter, sedan lade han sig ner i vår sons säng och där låga han och sov/vilade tills vi kom hem. När han har varit ensam hemma kommer han alltid gäspande och möter den som kommer hem, så det verkar ju som om han sover när han är ensam.

mitt-nya-liv-i-sverige/pitu/pitu1.jpg

Han har väldigt bra aptit och jag tror att han har lagt på sig lite, han var ju väldigt smal när vi fick honom. Han är dessutom perfekt i storlek, det var precis denna storlek på hund jag ville ha. En så pass liten hund att barnen kan gå ut med den själva, men samtidigt inte för liten utan en ”riktig” hund.

mitt-nya-liv-i-sverige/pitu/pitu2.jpg
mitt-nya-liv-i-sverige/pitu/pitu3.jpg

Han älskar att leka med andra hundar och på ett av fotona är han tillsamman med min svärmors hund (som är en gatuhund från Rumänien som hon haft i några år och som är väldigt trevlig). På en av de andra bilderna har han plockat ihop några av barnens mjukisdjur som han är väldigt förtjust i. Han har fått egna leksaker och mjukisdjur, med han går gärna och samlar ihop barnens mjukisdjur så vi har fått lägga undan de som han inte får ta. Jag skickar med några foton också när han leker i vår trädgård och är tillsammans med våra barn.

mitt-nya-liv-i-sverige/pitu/pitu4.jpg
mitt-nya-liv-i-sverige/pitu/pitu6.jpg

Än en gång, tack för en fantastisk hund.

Hälsningar från Annika