Yuna

mitt-nya-liv-i-sverige/yuna/yuna2.jpg
Yuna kom till oss sommaren-09 och har alltid haft en filosofisk läggning! Hon iakttar allt i sin omgivning med stort intresse, tittar ofta upp mot trädkronorna eller på fåglarna som flyger högt där uppe i skyn! Hon vill ha full kontroll bakåt på promenaden och är mycket vaksam till sin natur, missar ingenting som händer runtomkring!
mitt-nya-liv-i-sverige/yuna/yuna1.jpg
Vår hund är underbart tillitsfull mot alla människor och har ett roligt sätt att “prata” på när hon visar sin förtjusning. Hon gnyr och sjunger samtidigt!

Att titta på TV:s natur och djurprogram är en favoritsyssla, sitter helst på första parkett och följer händelseförloppet med spänd blick! Är det andra hundar i rutan springer hon fram och skäller på dom förstås!

Yuna umgås helst med hundar hon känner väl, då känner hon sig trygg och leker gärna tafatt. Jag (matte) och mina väninnor älskar långpromenader och vi har ett helt gäng hundar som gärna hänger med till skogs! Annars är hon en riktig soffhund som ofta drömmer högt och ljudligt!
mitt-nya-liv-i-sverige/yuna/yuna3.jpg
Man tror sig känna sina hundar ganska väl efter flera år tillsammans, men sanningen är att de aldrig upphör att förvåna sin matte och husse. De fortsätter att utvecklas hela tiden och var dag tillsammans är alltid lika spännande!