Astor

Kön: Hanhund
Född: 2007
Mankhöjd: 57 cm
Hundhem: Parraga

Astor är sponsrad och hans adoptionsavgift är sänkt till kr 1.000:- p g a åldern

Astor är en äldre hane som levt hela livet utan en familj. I flera år satt han på ett annat hägn där påstod att han inte gick ihop med andra hundar och därför levde han ensam i en bur i flera år. Sedan flyttades han till Parraga och där insåg man hur fel de bedömt honom. Astor bor idag med en tik och fungerar även bra med andra snälla hundar. På videoklippen kan ni se hur han leker med både tikar och en hane och av hans beteende och kroppspråk att döma så har han en sund inställning till dessa hundar.

Med dominanta hundar vet vi dock inte, så har ni en annan hund redan så måste den vara mjuk och stabil.

Eftersom Astors ålder är hög så är avgiften kraftigt reducerad. Det går att försäkra honom i Agria, som inte har åldersgräns vid nyförsäkring.

Vi hoppas att han får leva sina sista år i ett hem där han är älskad och har en familj som ger honom trygghet och närhet. Ni kommer inte att bli besvikna, han är en kärleksfull kille som trivs med att kela och vara nära oss människor.

Vi har inte uppmärksammat några höft eller ledproblem vid våra möten med honom men han är inte röntgad. Den som adopterar bör göra en besiktning på honom för rätt bedömning och hälsostatus.

Videoklipp på Astor
Videoklipp på Astor
Videoklipp på Astor

Videoklipp på Astor
Videoklipp på Astor i koppel