Sergio

Kön: Hanhund
Född: 2016
Mankhöjd: ca 50 cm
Hundhem: Parraga

Sergio och hans fem syskon kastades över staketet till hägnet en dag i somras och har genomgått två operationer för att återställa sin sargade nos med gott resultat så han kan nu andas normalt. Sergio har en medfödd stubbsvans i likhet med sina syskon som alla sedan adopterades till Tyskland.

Han är en kille med ett speciellt utseende eftersom han som valp blivit illa biten och han saknar därför en bit av nosen och överläppen. Han har inga bekymmer med att äta, dricka eller andas men man behöver borsta hans framtänder regelbundet då de inte skyddas av någon läpp och utsätts för väder och vind.

Sergio är en aktiv kille som gillar att använda huvudet, en smart hund m a o. Han bor idag ihop med ett gäng andra hundar och är en av de tuffare i gänget men han har inga problem med de andra hundarna utan de har alla funnit sin roll.

Han har energi och var lite här och där och överallt var när jag försökte ta bilder på honom så tillslut fick vi hålla honom i famnen för att jag skulle kunna ta mig en närmare titt (det visade sig sedan att en löptik fanns i närheten och Sergio var ännu okastrerad då) Han bryr sig inte alls om att man tar i honom och undersöker honom.

Videoklipp på Sergio 1
Videoklipp på Sergio 2
Videoklipp på Sergio – i koppel