Torino

Kön: Hanhund
Född: 2010 december
Mankhöjd: 65 cm
Hundhem: Parraga

Hundar över 6 års ålder har adoptionsavgift kr 2.000:-

Torino är en av de första hundarna som kom till hundhemmet Parraga när det var nybyggt, han var då en liten valp och har därmed vuxit upp på hägnet. Han vet inte ens om att det finns ett annat och bättre liv utanför muren utan har accepterat sitt öde. När han släpps ut springer han runt ett par varv innan han nöjd lägger sig ner och kopplar av.

Hans chanser till adoption i Spanien är mycket små. Övergivna valpar får oftast snabbt nya hem, men för vuxna hundar är det mycket svårare och därför vill vi, som även värdesätter seniorer, ge honom möjligheten att få leva sina sista år tillsammans med en familj.

Med åren har han fått sina vanor och rutiner och blivit lite envis, som äldre hundar lätt kan bli. Han går bra i koppel och älskar att följa med på en promenad , de få gånger det erbjuds sådan lyx på hundhemmet. Torino behöver ett hem i lugn miljö, gärna på landet utan andra djur och barn och tillsammans med en trygg och bestämd ägare som har hundvana sedan innan. Torino ställer inga stora krav på aktiviteter, men skulle uppskatta en egen tomt att strosa runt på samt lite äventyrliga promenader.

Torino fungerar bra ihop med andra tikar, men kan vara dominant mot hanhundar.

Videoklipp på Torino 1
Videoklipp på Torino 2
Videoklipp på Torino – promenad
Videoklipp på Torino – promenad
Videoklipp på Torino 3
Videoklipp på Torino 4
Videoklipp på Torino – promenad
Videoklipp på Torino 5
Videoklipp på Torino – promenad

Videoklipp på Torino – i jourhemmet
Videoklipp på Torino – i jourhemmet
Videoklipp på Torino – i jourhemmet