Charly

Kön: Hane
Född: 2017
Mankhöjd: 41 cm
Hundhem: Jourhem via Toni

Charly blev omhändertagen när hans ägare slog honom, mitt i centrum så alla kunde se det. Som tur var kom ett par modiga tjejer tills hans räddning. De sprang fram till ägaren och frågade om han verkligen skulle ha kvar sin hund om han betedde sig så illa mot honom? Ägaren lämnade surt över kopplet till tjejerna och sa bara “varsågod”. Tjejerna som är volontärer och arbetar med att hitta hem till övergivna katter och hundar tog med sig Charly hem till sig. Väl på plats sökte sig Charly till tryggheten hos jourhemmets andra hundar.

Idag fungerar Charly bra ihop med allt och alla. Dock blir han mobbad av två utav jourhemmets andra hundar som alltid försöker trycka ner honom. Men Charly går då istället till vännen Cooper (finns också för adoption) som han helst vill leka och vara tillsammans med.

Utseendemässigt är han kanske en beaglekorsning men i jourhemmet finns både kanin och katter som han, trots ev jakthundsursprung, kommer väl överens med.

Charly är en väldigt mjuk hund, som söker ett lugnt hem, gärna med en likaledes lugn kamrat som han kan leka med. Han tycket om sina promenader, men sen vill han bara krypa upp och mysa.

Videoklipp på Charly
Videoklipp på Charly
Videoklipp på Charly
Videoklipp på Charly