Conan

Kön: Hanhund
Född: 2014
Mankhöjd: 64 cm
Hundhem: Parraga

Wow, vilken fin hund, tänkte jag när jag hade äran att få bekanta mig med Conan, det var kärlek vid första ögonkastet. Här har du en smart schäferhund, som älskar allt och alla.

Jag förstod ganska snabbt av Conans beteende att denna härliga hund aldrig bott på gatan utan i ett kärleksfullt hem. Mycket riktigt så fick jag veta att Conan bott i ett bra hem, men när de vräktes från sitt hus kunde de inte ta med honom till sitt nya boende.

Idag leker han därför mycket med Jorge som sköter ett litet residensia som Parraga ibland använder för sina omhändertagna hundar tills det blir en plats ledig på hägnet. Conan avgudar Jorge, så pass mycket att han lärt sig hur man öppnar grinden till sin bur så att han kan spendera hela dagen lös med honom. Då det inte finns bollar att leka med så kommer Conan ofta springandes med kottar som han vill att Jorge ska kasta till honom istället.

Conan är en pigg, glad kille som tycker det mesta i livet är spännande och roligt att få utforska. Han skulle må bäst av att komma till en aktiv familj som gillar att röra på sig då han älskar sina långpromenader. Han sitter nu tålmodigt och väntar på att någon ska vilja adoptera honom och återigen ge honom kärlek i ett eget hem.

Videoklipp på Conan
Videoklipp på Conan