Concha

Kön: Tik
Född: 2016 december
Mankhöjd: 58 cm
Hundhem: Parraga

Conchas bakgrund är utav den allra grymmaste sorten…hon hittades tillsammans med sina två valpar levande begravd och om det inte hade varit för en granne som hörde skrik och ylande så hade denna historia kunnat få ett annat slut. Vi upphör aldrig att förvånas över människors ondska mot försvarslösa hundar och andra djur.

Dramat blev ett polisärende och i väntan på dom placerades Concha och hennes båda småttingar på Parraga. Dock fick hägnet inte lov att offentliggöra att hon befann sig hos dem förrän domen var förkunnad.

Miguel som är volontär på Parraga föll direkt för Conchas förlåtande natur, hur hon efter att ha varit med om något så grymt ändå kan ha så pass mycket livskraft och glädje i kontakt med människor är otroligt. Concha gillar valpar, inte bara sina egna utan dras till dem alla på hägnet, hon har en stark beskyddarinstinkt.

Du, som också fallit för Conchas öde och vill adoptera henne, behöver vara beredd på att ge henne mycket kärlek och vara villig att spendera mycket tid med henne för att stärka hennes självförtroende. När du väl fått hennes tillit är hon en otrolig kelig tjej som bara vill vara nära.

Videoklipp på Concha
Videoklipp på Concha
Videoklipp på Concha