Fox

Kön: Hanhund
Född: 2016?
Mankhöjd: 42 cm
Jourhem i Göteborg

Uppdatering från Fox jourhem
Härlige Fox är en riktig glädjespridare som anpassat sig förvånande snabbt till att bo i lägenhet trots att han innan resan bara bott i en gallerbur på hundhemmet i Spanien. Han lade sig bekvämt tillrätta i sin korg och tar det mesta med ro och öppet sinne, att åka buss eller spårvagn var inget som helst bekymmer för honom t ex.

Han är mycket social och okomplicerad med både människor och andra hundar och visar ingen blyghet i rasthagen, han älskar att få sträcka på benen och busa runt där en stund. Fox är lättlärd med lite hjälp av en godisbit eller en boll/leksak som belöning och går redan fint i koppel.

Fox har inte heller någon rädsla vid hantering och att klippa hans klor gick därför lätt. Hans jourhusse har ingen större hundvana sedan tidigare men med Fox känns det mesta enkelt och tryggt ändå.

Han finns att träffa och lära känna på en gemensam promenad med sin jourhusse, Fox är värd ett hem där han får stanna för alltid.

Tidigare info
Fox ser verkligen ut som en mix av terrier och den inhemska rasen podenco och har en strävhårig men fluffig päls. Han är en trevlig kille som fungerar fint i flocken som han bor med om dagarna. På nätterna så bor han ute ihop med en annan hund eftersom han inte trivs med att bli instängd.

Han är snäll vid hantering och fick sina klor klippta men var inte jätteglad i att hållas fast, han har nog aldrig varit med om kloklippning förut. Han leker gärna och springer ikapp med vännerna på andra sidan stängslet eller brottas/leker med dem på sin sida. Fox är en riktig människoälskare!

Videoklipp på Fox
Videoklipp på Fox
Videoklipp på Fox – med katter
Videoklipp på Fox