Kiera

Kön: Tik
Född: 2017 november
Mankhöjd: 48 cm
Hundhem: Parraga

Kiera hittades utav en av Parragas volontärer som bara snabbt skulle springa in i butiken och köpa lite mjölk. När han kom ut igen på parkeringen såg han hur ett par stod och skrek samt pekade under en bil. Han sprang fram till paret, böjde sig ner och såg då Kiera som låg och tryckte och var jätteskrämd över alla människor och bilar runtomkring. Som tur var fanns ju rätt person redan på platsen, en volontär stöter ofta på denna sorts problem. Lite hundgodis från hans ficka blev lösningen och Kiera kravlade sig försiktigt ut.

Till en början fick Kiera bo hemma hos honom, där hon snabbt kände sig hemmastadd, men glädjen blev inte långvarig. Andra hundar med större behov än Kiera stod i kö, ett par veckor därefter hade en valpkull kommit in på hägnet och de fick då byta plats med Kiera.

Kiera tyckte dock inte detta var någon större olycka eftersom hägnet erbjöd henne flera lekkamrater att umgås och leka med. Trots hennes dåliga start i livet så är hon en glad unghund som älskar att leka och sträcka på benen. Hon fungerar bra med andra hundar och även med barn samt verkar inte särskilt lättstressad heller.

Videoklipp på Kiera
Videoklipp på Kiera
Videoklipp på Kiera
Videoklipp på Kiera

Videoklipp på Kiera
Videoklipp på Kiera