Lori

Kön: Tik
Född: 2015 höst
Mankhöjd: 30 cm
Hundhem: Huella de Esperanza

En blöt kväll i november satt lilla Lori intryckt till en vägg i den lilla staden Santomera för att söka skydd. Folk gick förbi, men tittade knappt åt den lilla hunden. Rädd och frusen väntade Lori på att bli upptäckt av någon vänlig själ…Vad hon inte visste då var att räddningen var på väg. Alicia hade fått ett nödsamtal om den lilla tiken och satte sig i bilen för att hämta upp henne.

Efter lite kärlek och värme kvicknade hon till och förvandlades inom kort till den spralliga lilla clown som hon är idag när jag nyligen träffade henne på hägnet. Lori är en mycket vänlig, social och tillgiven individ som skulle utgöra ett utmärkt sällskap åt den som gillar att umgås och ha roligt med sin hund. Att bli överbeskyddad och buren på är inget som passar den här tjejen. Hon är en kul kompis i alla lägen och en given följeslagare i vardagen.

Lori har i likhet med en del andra blandrashundar för lång underkäke i förhållande till överkäken, vilket resulterar i ett underbett. Det är enbart ett skönhetsfel och påverkar inte hennes tuggförmåga.

Videoklipp på Lori