Otis

Kön: Hanhund
Född: 2016 juni
Mankhöjd: 68 cm
Hundhem: Parraga

När hundar inte får plats på hundhemmet placeras de i ett närliggande residencia där de får tillbringa tiden tills en plats blir ledig. Därför tog det ganska lång tid innan Otis fick komma dit och bli upptäckt av oss vid vårt besök i april. Otis är nämligen en hund som är omöjlig att förbise, kanske inte för sitt slående yttre utan för hans fantastiska inre egenskaper.

Otis är en mjuk själ full av livsglädje och lycka, han är så nyfiken och vänlig och vill så gärna bli struken över hela kroppen. Att bli kliad bakom örat är nästan himmelriket för honom och han är genomsnäll både med vuxna och barn. Han charmar alla han möter, även katterna tycker att han är helt OK.

Vi är så ledsna att han fick leva sina första år på ett hårt betonggolv utan den kärlek han är värd och vi är helt förundrade över att han klarade det med ett sånt gott humör. Här är en vovve som bara väntar på att få uppleva världen och att få följa med och upptäcka nya spännande lukter i skogen vore höjden av lycka, kanske det är just du som drömt om en sådan fin livskamrat?

Videoklipp på Otis
Videoklipp på Otis
Videoklipp på Otis -koppelpromenad

Videoklipp på Otis
Videoklipp på Otis
Videoklipp på Otis – med katter
Videoklipp på Otis -koppelpromenad