Panchi

Kön: Hane
Född: 2011
Mankhöjd: 33 cm, 4 kg
Hundhem: Parraga

Livet är allt bra orättvist för vissa hundar och vårt hjärta klappar lite extra för denne olycksdrabbade lilla krabat. Panchi bodde sina första två år i en familj som sedan bestämde sig att hunden skulle bort. De ville lämna honom till hägnet men då det var fullt så blev de först nekade. Mannen hotade då med att kasta Panchi i floden för att bli av med honom, så Virginia (föreståndarinnan) hade inget val utan fick klämma in honom i det redan överfulla hägnet.

Kort därefter blev han stulen ifrån hägnet och Virginia blev förstås upprörd och förtvivlad och gav inte upp sökandet efter sin skyddsling. Hon fann honom tillslut i ett romskt läger och konfronterade personerna där och de tvingades att lämna tillbaka honom. Åren gick och tillslut blev han återigen adopterad men efter endast två år av lycka så kom han tillbaka till hägnet då ägaren blivit sjuk.

Panchi är en fantastisk liten kille med stort hjärta. Han var mycket ledsen över att vara tillbaka på hägnet och satt bara och darrade i min famn och skrämde bort de hundar som närmade sig. Han har inga problem med andra hundar utan minglar gärna med dem men hans rätt till tryggheten i famnen ger han inte gärna upp.

Han ska inte bo med småbarn då de troligtvis är för livliga för honom. Ett lugnt hem där han kan gå i pension och leva sina sista år är allt han önskar och drömmer om!

Videoklipp på Panchi
Videoklipp på Panchi
Videoklipp på Panchi

Videoklipp på Panchi
Videoklipp på Panchi
Videoklipp på Panchi

Videoklipp på Panchi
Videoklipp på Panchi