Ricky

Kön: Hanhund
Född: 2016 april
Mankhöjd: 40 cm
Hundhem: Jourhem via Toni

När Toni en dag svängde in på ortens bensinmack för att tanka bilen såg han en liten glad hund komma springande emot honom. Toni är en erfaren hundräddare och vet att just bensinstationer är ett vanligt ställe att “dumpa” oönskade hundar på, så han plockade därför vant upp Ricky, tog honom under armen och gick in i butiken för att fråga ägaren vad han visste om den lille gynnaren.

Det visade sig då att Ricky hållit till där en tid och att ägaren givit honom mat, men han var hela tiden rädd för att han skulle bli överkörd. Toni erbjöd sig då att ta hand om Ricky som villigt hoppade in i hans bil för vidare färd till veterinären för en kontroll av hans hälsa och om någon ägare fanns registrerad, men så var förstås inte fallet.

På veterinärkliniken trodde de att Ricky var Tonis egen hund för aldrig hade de sett en mer trogen, lojal och trevlig liten hund.

Idag bor Ricky tillsammans med Dorsey och Scout, två hundar som han trivs tillsammans med även om de är några storlekar större. Men mest av allt önskar han sig en alldeles egen familj!

Ricky har ett underbett men det är inget som på något sätt påverkar hans tuggförmåga utan ger honom bara ett charmigt utseende.

Videoklipp på Ricky
Videoklipp på Ricky
Videoklipp på Ricky

Videoklipp på Ricky
Videoklipp på Ricky