Yari

Kön: Hanhund
Född: 2012
Mankhöjd: 60 cm
Hundhem: Huella de Esperanza

Uppdaterad info om Yari
Yari har träffat katter hos veterinären och bryr sig inte om dem utan hälsar artigt och nyfiket. Han är fortfarande lite skeptisk till kloklippning och vill rycka undan tassen men visar ingen tendens till osäkerhet eller att vilja markera. Är man själv lugn så går det bra men det är svårt att komma till ro på hägnet så han fick istället klippa dem hos veterinären där det var tyst och stilla.

Yari är annars en positiv och genomsnäll kille som tur nog räddades ifrån dödshägnet. Han bor nu hos Alicia och är så otroligt snäll mot människor. Vid mitt första möte med honom så blev jag överraskad över hur mild han var, en riktig mysfarbror. Annars är det lätt att “döma en hund efter håren” så jag förväntade mig en mer burdus hund, men Yari är som sagt helt underbar!

Han har på kort tid redan lärt sig några kommandon och har full fokus på både människa och godispåsen när det är dags att visa upp vad han kan och bemästrar till fullo. Yari vill gärna fortsätta att utvecklas och vara till lags och gillar även att promenera utan att kräva alltför mycket av sin ägare.

Videoklipp på Yari
Videoklipp på Yari