Alejo

Kön: Hanhund
Född: 2018 april
Mankhöjd: 50 cm, 20 kg
Hundhem: Parraga

Uppdatering feb-19
Alejo är en ung och aktiv hund som idag hellre minglar med sina vänner än att sitta i knät när han blir utsläppt, men om man har en godbit att bjuda på är han snabbt framme!

Han trivs bäst i att gräva sig en grop att ligga och spana ifrån och springer gärna ikapp med hundarna på andra sidan stängslet då och då. I flocken har han en neutral plats och visar respekt mot den äldre tiken han bor med medan han i sin tur kan säga ifrån mot de yngre individerna… framförallt när de vill tränga sig vid matskålen.

Alejo är en podencomix och har troligtvis en del jaktintresse. Han söker ett aktivt hem som har kunskap och tid för att träna honom för vardagen.

Tidigare info jan-19
Alejo hittades tillsammans med hela åtta syskon i en stor kartong utanför hundhemmets grind. De var mycket små och svaga och idag finns endast tre kvar på hägnet. Vi valde Alejo som stod först på tur att söka lyckan i ett annat land.

Han är helt oerfaren och otränad och har alltså vuxit upp på hundhemmet, men Alejo kommer säkert snabbt kunna anpassa sig till att leva som familjehund. Det har många år av erfarenhet lärt oss för hundar är otroligt anpassningsbara varelser.