Fly

Kön: Tik
Född: 2015/2016
Mankhöjd: 47 cm
Jourhem i Lund

Anlände till Sverige den 17 mars

Fly är sponsrad och har därmed sänkt adoptionsavgift till kr 5.000:-

Flys dramatiska historia kommer alltid att finnas kvar i vårt minne. Hon hittades tillsammans med Zimba i en vattenreservoar där de båda kämpade för sina liv för att inte drunkna. Om de själva gått ner där för att släcka törsten eller om någon ondsint människa kastat i dem för att låta dem drunkna förblir en obesvarad fråga. Båda hundarna försökte desperat att klättra uppför väggarna, vilket resulterade i flera avslitna klor. När räddningen väl kom så var de båda mycket utmattade, men så tacksamma för att ha klarat livhanken.

Fly fick sina tassar bandagerade och nu har de läkt, möjligen kommer hon att sakna en eller fler klor för gott men det hindrar inte henne från att vara delaktig i leken med de andra hundarna. Hon är mycket kelsjuk och vill gärna vara i knät trots sin storlek. Har hon väl intagit sin plats så delar hon ogärna med sig till de andra hundarna utan kör bort dem om de vill tränga sig på. I övrigt så fungerar hon bra med dem och även med Alicias 10-årige son.

Då hon är en staffemix så är hon ett kraftpaket och kräver en fysiskt stark ägare som orkar promenera med henne ordentligt. En mjuk bädd och ett gott tuggben hade gjort hennes liv till ett himmelrike.

Videoklipp på Fly
Videoklipp på Fly
Videoklipp på Fly

Anmäl intresse