Roxy

Kön: Tik
Född: 2017 mars
Mankhöjd: 32 cm, 8 kg
Jourhem via Toni

När vi träffade Roxy i december 2017 så var hon ännu osäker och ville inte komma i närheten av oss. Hon var ganska nyanländ och litade inte riktigt på någon så vi valde att vänta med att presentera henne på hemsidan.

Idag är Roxy en annan hund då hon funnit sig till rätta och är både kontaktsökande och kelig när hon kryper upp i ens famn. Hon finner sig i all hantering som att bli badad, få klorna klippta o dyl. Dock ska hon inte bo ihop med småhundar eller småbarn men större hundar fungerar bra. Hon älskar schäfrar av någon anledning…

Roxy hittades i en vattenkanal ihop med sin syster. Båda var täckta av fästingar och allmäntillståndet var dåligt. De fick åka in till veterinären för rengöring och undersökning. Kvinnan som räddade dem beslutade sig för att själv adoptera systern men kunde inte ta hand om båda så Roxy blev kvar på skyddshägnet. Som ovan nämnts bör Roxy inte dela hem med någon annan liten hund eftersom hon vill ha all uppmärksamhet själv och sätter då gärna andra småhundar på plats. Av någon anledning har Roxy inga problem med större hundar utan både leker och springer ikapp med dem. Hennes bästa vän idag är en annan schäfer som bor på hägnet.

Roxy är en tjej som med lite mer trygghet kommer blomma ut till en helt underbar hund.

Videoklipp på Roxy
Videoklipp på Roxy
Videoklipp på Roxy

Videoklipp på Roxy
Videoklipp på Roxy
Videoklipp på Roxy

Videoklipp på Roxy
Videoklipp på Roxy
Videoklipp på Roxy

Anmäl intresse