Cooper

Kön: Hane
Född: 2015 september
Mankhöjd: 32 cm
Hundhem: Jourhem via Toni

Cooper är en liten pincherkorsning som troligen förlorade sitt ena öga för länge sedan p g a av en olycka. Detta är dock inget som hindrar eller stör honom på något sätt utan han tar livet med en klackspark och springer glatt omkring med vännen Charly och leker. Cooper hittades vid vägen där han följde efter människor i hopp om att någon skulle plocka upp honom.

Hans lilla kropp var då både mager och full av parasiter och det tycktes nästan som om han skulle gå ett sorgligt öde till mötes, om det inte vore för en tjej som jobbar med omplaceringshundar som genast plockade upp lille Cooper och tog honom till veterinären där han fick den vård och omsorg han så väl behövde.

Idag bor Cooper i ett jourhem tillsammans med både kaniner, katter och andra hundar och kommer väl överens med dem så länge de inte tar hans favoritleksaker för då visar han humör. Cooper är lite av en “herre på täppan”, det bör hans blivande ägare känna till om det finns andra hundar i hemmet. Ett hem där han får vara ensam om all uppmärksamhet är nog vad som passar honom bäst.

Cooper är dock underbar mot människor och traskade glatt efter oss trots att han knappt visste vilka vi var. Satte vi oss ner så kröp han upp i knät och tyckte det var mycket härligt att få lite kel och gos. Han är så söt med sitt underbett och bland de charmigaste hundar man kan hitta. Hans underbett är inget som besvärar honom heller utan bara en del av hans charm.

Videoklipp på Cooper
Videoklipp på Cooper
Videoklipp på Cooper
Videoklipp på Cooper

Videoklipp på Cooper
Videoklipp på Cooper

Anmäl intresse