Dona

Kön: Tik
Född: 2012 december
Mankhöjd: 60 cm, 25 kg
Hundhem: Parraga

Uppdaterad info om Dona

Dona har bott på hägnet hela sitt liv men är trots det en positiv tjej som älskar närhet. Hon har fått följa med vår medarbetare och hägnets volontär Miguel hem under några dagar för att vi skulle få en uppfattning om hur hon agerar i olika miljöer. Hon klarar att åka bil och hiss utan problem och bryr sig inte om trafiken eller stöket i stan under promenaderna.

Hon är bästa vän med Miguels egen hund vid namn Carla som också är med på videona. Carla är en vänlig och stabil rottweiler som är Donas trygghet och de har väldigt roligt ihop. Dona kommer överens med de hundar som hon träffat men vi vet att det finns en tik på hägnet som hon inte alls tål eftersom den är riktigt tjurig mot andra tikar. Dona väljer då att försvara sig istället för att fly så dessa båda måste alltid hållas isär. Med den vetskapen så vill vi att hon hamnar i ett hem som ensamhund eller möjligen med en lugn hanhund eller stabil tik.

Hon älskar verkligen människor och är en smart hund. Står vi upp så hittar hon alltid något att hoppa upp på för att komma i lagom höjd för att bli kliad. Donna är aktiv utan att vara energisk och kan säkerligen lämpa sig för diverse olika bruksgrenar eller briljera i sitt hem med vardagslydnad. Långa promenader och spännande mentala utmaningar gillar hon.

Vi hoppas att någon vill öppna sitt hem för denna ståtliga tjej!

Videoklipp på Dona
Videoklipp på Dona
Videoklipp på Dona
Videoklipp på Dona

Videoklipp på Dona – i bil 1
Videoklipp på Dona – i bil 2
Videoklipp på Dona – i bil 3

Videoklipp på Dona – i city 1
Videoklipp på Dona – i city 2
Videoklipp på Dona – i city 3

Videoklipp på Dona – i ett hem 1
Videoklipp på Dona – i ett hem 2
Videoklipp på Dona – i ett hem 3

Videoklipp på Dona – i hiss
Videoklipp på Dona – i koppel
Videoklipp på Dona
Videoklipp på Dona

Anmäl intresse