Liam

Kön: Hanhund
Född: 2010
Mankhöjd: 52 cm, ca 45 kilo
Hundhem: Las Torres

Adoptionsavgift kr 2.000.-

Liams historia är rätt ovanlig. Han kommer ifrån en uppfödare som märkt honom med en tatuering på vänster sida av buken. Hon sålde honom till en familj i Barcelona där han bodde med en yorkshireterrier och en bebis. Han trivdes väldigt bra där och vad man trodde så trivdes de också med honom.

En morgon kom en lastbilschaufför körandes och såg Liam tillbaka i Las Torres. Han kände igen honom på tatueringen och kontaktade hans uppfödare som han var bekant med. Uppfödaren visste inte alls hur Liam kunde vara tillbaka på gatan i Las Torres de Cotillas men hon ville heller inte ha honom tillbaka och kontaktade aldrig hans ägare. Eftersom Barcelona är i en annan provins så kan de inte spåra ägaren via chippet varpå han lämnades in på hägnet 2017. Han bodde först med några andra hundar men med tiden av långvarig stress så blev han mer och mer vass med andra hundar. Han fungerar med lugna tikar men vi söker ett hem som ensamhund åt honom. Det är svårt att föreställa sig att hans liv skulle avslutas på hägnet och vi hoppas på att finna ett sista hem åt honom i Sverige.

Liam är otroligt kärleksfull och har en del energi. Likt många av hans ras, American Staffordshire, så saknar han full kroppskontroll och är ibland lite bufflig. Han är även lyhörd, går bra i koppel, och vill gärna mysa. Att vara i knät är trevligt och att dela ut pussar med. Han får riktiga valpryck ibland och rusar runt och studsar och gör lekinviter mot oss tvåbenta… Något som han också älskar är att bada och han har en pool att svalka sig i när värmen stiger.

Du som är intresserad ska ha goda förutsättningar för att klara av Liams styrka och vara medveten om att han eventuellt inte kan umgås med andra hundar igen. Med människor är han helt fantastisk och han älskar barn!

Videoklipp på Liam
Videoklipp på Liam
Videoklipp på Liam
Videoklipp på Liam

Anmäl intresse