Tirso

Kön: Hanhund
Född: 2012
Mankhöjd: ?
Finns i Bollebygd

Omplacering! Via intresseanmälan förmedlas kontakt med Tirsos ägare som sedan själva berättar mer och bestämmer överlåtelsevillkor

Det är med sorg i våra hjärtan som vi har beslutat oss för att försöka hitta ett nytt och lämpligare hem för vår älskade hund Tirso, som adopterades som valp våren 2013. Tirso är en underbar men känslig hund som pga ändrade familjeförhållanden blivit stressad och inte längre mår bra hos oss eller med familjens nytillskott, vår lilla dotter.

Tirso är en väldigt sällskaplig hund på snart 5 år som älskar att vara i närheten av sin matte och husse och älskar närhet överlag. Han är mycket kelig och vill gärna mysa i soffan eller sängen. Samtidigt älskar han att vara ute och springa och leka på tomten. Hans nos är också något han väldigt gärna använder och arbetar med och hade nog gillat den så omtalade och populära hundsporten “Nosework”

Han är en väldigt flexibel hund som gärna är aktiv när det behövs, men nöjer sig också ofta med att bara ligga och ta det lugnt (gärna i solen).

Tirso hade behövt komma till en familj utan små barn. En familj som gärna har hus och trädgård som han kan vara ute och springa i. Han hade fungerat bäst att bo som ensamhund där han kan få all uppmärksamhet av sina ägare. Han har alltid varit lite osäker och i behov av uppmuntran och trygghet och detta är något som vi arbetat med från början och troligtvis kommer att behövas även i framtiden.

Anmäl intresse