Louvis

Kön: Tik
Född: 2015
Mankhöjd: 63 cm
Finns i Skåne

Olycksdrabbad familj söker nytt hem åt sin älskade hund
Louvis adopterades för två år sedan och hennes familj har idel, ädel lovord att säga om henne men har drabbats av stora problem och insett att de kommer ta lång tid att lösa och att Louvis under tiden skulle fara illa. De vill bara hennes bästa och har bett oss om hjälp genom att publicera henne igen som ledig för omplacering/adoption till en annan familj istället. Överlåtelsen sker alltså via intresseanmälan till Amigos Mios som skickar den vidare till Louvis hem som berättar mer och bestämmer villkoren för ägarbyte.

Kort beskrivning av Louvis från hemmet i Skåne
Vår Louvis är en helt fantastisk 3-årig hund som är otroligt vänlig och kommer utmärkt väl överens med både andra hundar och katter. Hon är mycket mjuk i umgänget med barn i alla åldrar, vi har själva tvillingar.

Louvis älskar att vara utomhus om vädret tillåter, trots sin päls så ogillar hon att frysa och trivs då istället bäst i soffhörnan inomhus.

Fram tills nyligen har vi haft möjlighet att ge henne mycket tid, skötsel och uppmärksamhet, Louvis älskar verkligen att vara tillsammans med oss människor. Vi hade varit mycket glada för hennes skull om hon kunde få flytta till en annan familj där det också finns barn i olika åldrar som tillsammans med de vuxna kan ge henne allt det vi tidigare kunnat erbjuda henne, det är så smärtsamt att behöva skiljas från henne men Louvis är verkligen värd en andra chans och en bättre tillvaro.

Anmäl intresse