Maxim

Kön: Hanhund
Född: 2017 februari
Mankhöjd: 60 cm
Jourhem i Göteborg

Uppdatering i april
Maxim är en mycket snäll och lättlärd hund som har stor potential och fokus på sin förare. Han söker ett hem utan barn och andra djur då han fortfarande är lättskrämd p g a att han saknar miljöträning. Han behöver ett hem på en mindre ort eller på landet.

Han går bra i koppel och bryr sig inte om andra hundar vid möten. Han vill dock inte bli trängd av andra hundar för då blir han osäker. Maxim har grundlydnad och skulle passa bra i en familj som vill träna inom lydnad.

Tidigare info
Maxim är en trevlig kille som fångade min uppmärksamhet på hägnet. Han har en mild personlighet och är ranglåg mot andra hundar. Han bodde med en man ifrån Ecuador som en dag bestämde sig för att flytta tillbaka till sitt hemland men ville inte ta med sig sin hund utan lämnade honom på hägnet.

Han fungerar bra med andra hundar. Med katter vet vi inte då det inte finns katter att introducera honom med där han bor.

Varje tisdag så kommer det en välkänd hundtränare dit som specialiserar sig på att träna med dessa typer av hundar. Maxim är en staffemix. Hundtränaren tyckte att han var ett bra alternativ för adoption till Sverige.
Maxim visar fokus på sin hanterare och vill gärna jobba med kropp och knopp. Han kommer att bli en underbar följeslagare i ett aktivt hem.

Anmäl intresse