Thor

Kön: Hanhund
Född: 2014 september
Mankhöjd: 55 cm, 15 kg
Hundhem: Hundpensionat

Thor är sponsrad av Yvonne S och Ann-Chatrin Grönlund och hans kostnad vid adoption är nu 4.000:-

Thor är bror till Edu och Pinto, deras mamma togs omhand högdräktig och strax efter hennes ankomst till hägnet föddes åtta valpar.

Hälften av valparna blev aldrig adopterade när de var små och med spanjorers ögon sötast och har alltså alltsedan dess bott i ett litet hägn. Tillvaron där har varit mycket enformig då hundarna tillbringat oftast hela dygnet på ett litet inhägnat område utomhus i en mindre flock.

För en tid sedan flyttades dock Thor till ett hundpensionat där han får träning och socialisering av kunnig personal, vilket har fått Thor att “blomma ut” och visa livsglädje igen. Han är så kärleksfull mot människor och kan inte få nog av närhet, en bristvara i hans tidigare liv.

Thor har gott självförtroende i umgänget med andra hanhundar och har vid första mötet hög svansföring, men sänker den efter den sedvanliga hälsningsceremonin och vill istället inbjuda till lek.

Thor och hans bröder är mycket vänliga och charmiga bröder som trots sin storlek är riktiga knähundar. Vi söker livslånga, kärleksfulla hem till dem som önskar en hund med fart och spring i benen!

Videoklipp på Thor
Videoklipp på Thor

Videoklipp på Thor
Videoklipp på Thor

Anmäl intresse