Tiara

Kön: Tik
Född: 2016 oktober
Mankhöjd: ca 60 cm
Hundhem: Jourhem via Toni.

Tiara hittades övergiven ute på landsbygden och där hade hon säkert vistats en tid eftersom blodsugande fästingar täckte hennes kropp. En vän till vår samarbetspartner Toni upptäckte hennes nöd och gav henne både mat och vatten men hade ingen möjlighet att ta henne med sig direkt så Tiara lämnades kvar.

När hon återvände följande dag var Tiara kvar på samma ställe och följde efter henne till bilen, Tiara vädjade om att inte bli lämnad igen. Denna gång hörsammades hennes vädjan, det fanns inte mycket annat att göra än att ta henne med sig och slå en signal till veterinären att de var på väg.

Tiara hade turen att bli friskförklarad efter att ha befriats från parasiterna men att finna en plats där hon kunde inhysas var lite klurigare då det inte fanns någon som kunde ställa upp som jourhem. Lyckligtvis blev ett bås ledigt på ett residencia då en hund där skulle flyga till Sverige så Tiara kunde flytta in på hennes plats!

Tiara är en schäferliknande hund som kommer överens med alla, stora som små och även katter. Hon är dock en aktiv hund så ett hem där hon får utlopp för sin arbetslust är vad vi söker för denna vackra tik.

Videoklipp på Tiara
Videoklipp på Tiara
Videoklipp på Tiara
Videoklipp på Tiara

Anmäl intresse