Välkommen på HUNDTRÄFF

party.jpg

Härmed inbjuder Amigos Mios alla två – och fyrbenta vänner till vår hundträff lördagen den 24:e augusti 2019 mellan kl 13.00-16.00.Den årliga träffen sker i likhet med tidigare tillfällen på Kungsbacka Brukshundsklubb med adress Barnamossevägen 200 (följ skyltar sista biten)

Vi kommer att sälja enklare lunch i form av våfflor med tillbehör samt grillad, god korv och även vegetarisk variant med tillbehör samt kaffe med kaka till förmån för de behövande hundarna i Spanien.

Även tipspromenad och lotteri hoppas vi kommer att locka många deltagare och köpsugna hundägare.

Tänk på att alla hundar ska vara kopplade om de är utanför det inhägnade området men på den stora gräsplanen får de springa fritt och leka. Här kan de som vill även pröva på agility med sin hund.

Det är inte alla hundar som vill eller får hälsa och dessa hundar kommer då bära gula scarfar eller band som kommer att finnas till låns. På så sätt välkomnar vi alla hundar med ägare.

 I år har vi besök av Miguel Lopez och Alicia från Parraga som båda ser fram emot att träffa så många av hundarna som möjligt.

 Vi ber er att lämna era löptikar och okastrerade hanar hemma under träffen. Givetvis är era andra icke Amigoshundar i övrigt välkomna.

 Vi önskar Er allesammans hjärtligt välkomna och ber Er vänligen anmäla hur många familjemedlemmar och hundar som kommer på Facebooks evenemang ( inbjudan kommer att finnas på vår sida) eller via mail till info@amigosmios.se

Med vänlig hälsning / Styrelsen för AMIGOS MIOS