Kön: Tik
Född: 2016 januari
Mankhöjd: 47 cm
Hundhem: Parraga

Angela har bott på hägnet sedan hon var en liten valp. Vi trodde länge att tyskarna skulle adoptera henne eftersom de brukar reservera de flesta valpar, men ännu är Angela kvar. Hon har växt upp ihop med en stor grupp hundar av olika kön och karaktärer och har fostrats på detta vis enligt djungelns hårda lag.

Hon är inte längre bjäbbig som förr (sedan hennes skälliga burkompis Martin försvann). Hon är mycket finare i kroppen också eftersom hon inte längre vräker i sig mat och är en sprallig och busig tjej som fortfarande leker med munnen, liksom en valp. Ibland kan det nypas till lite för hårt av misstag, men hon inser då att hon bör ta det lugnare.

Angela ska ännu inte bo med barn utan behöver få lära sig lite vett och etikett först. Hon är ibland som en duracellkanin, men mellan varven ligger hon helt avslappnad. Perfekt för agility!

Hon söker helst ett hem som ensamhund i början för att få all uppmärksamhet själv, men kan ev bo med andra stabila hundar, dock inte med dominanta individer.

Angela är mycket social med människor och kommer fram när man bjuder in till lek och kel. Godis är dock det bästa och hon är snabb med att vara på plats när godispåsen öppnas. Hon har en vacker rödbrun päls som glänser i solen, när hon inte rullat sig i gruset förstås! Det är ju så roligt att gräva och leka när tillfälle ges.

Videoklipp på Angela
Videoklipp på Angela
Videoklipp på Angela

Videoklipp på Angela
Videoklipp på Angela – med katter
Videoklipp på Angela
Videoklipp på Angela

Videoklipp på Angela – med katter
Videoklipp på Angela – koppelpromenad