Kön: Tik
Född: 2020 jan
Mankhöjd: Över 50 cm (vuxen)
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Jacinta och hennes bror Jacinto  hittades i centrala Murcia traskandes själva trots att de ännu bara var små valpar. I Spanien händer detta alltför ofta tyvärr och det är svårt för oss att förstå, men dessa småttingar blev lyckligtvis räddade och placerades i valphägnet på Parraga.

I likhet med andra sunda och friska valpar så är dessa två lekfulla och fulla av härlig energi. De kommer säkert ha en hel del energi kvar även när de vuxit klart, så lite tålamod behövs nog till en början och mental aktivering utöver härliga promenader. De är väldigt smarta och lättlärda och kommer sprida mycket glädje i sina nya hem.

De fungerar bra ihop med varandra och andra hundar. Vi kommer dock inte vilja  placera dem i någon barnfamilj då deras lekar kan vara intensiva och de behöver lära sig att hälsa fint. Någon sådan fostran finns det aldrig tid för på hägnet tyvärr utan unghundarna behöver tränas i sina nya hem.

Har du tiden, tålamodet och engagemanget att ta hand om någon av dessa fina syskon? Skicka i så fall in din intresseanmälan redan idag, de är resklara i slutet av september.