Kön: Hane
Född: 2019 april
Mankhöjd: 45 cm
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

En valpkull med fem syskon befann sig en morgon innanför muren som löper utmed Parragas shelter. De hade blivit inkastade någon gång under natten, men tack vare sin mjuka valpkropp hade alla klarat fallet från den höga höjden oskadda.

De togs genast till ett fosterhem där de fick de livsviktiga vaccinationerna och hade vuxit till sig tillräckligt mycket för att kunna flyttas tillbaka till hundhemmet.

Två av valparna hade turen att bli adopterade under tiden i fosterhemmet och idag är det bara Jimena, Javier och Jacinto som delar bur och brottas med varandra  på valpars vis. Större delen av dagen tillbringas där, vilket förstås är långtråkigt för dem  och det är så sorgligt att se dem stående vid grinden i en evig väntan på att få komma ut en kort stund och tumla runt i den stora rasthagen. Där har de dragkamp med varandra och segraren kastar sedan triumferande upp repstumpen i luften.

Syskonen är verkligen mycket trevliga och vackra hundar och är av blandras med någon typ av fågelhund så vi vet inte om de kan bo med katt