Kön: Tik
Född: 20/12/2019
Mankhöjd: 35 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Vår medarbetare Linn föll pladask för Sally  vid deras första möte, hon är mycket kärleksfull och närhetstörstande och hennes lilla ansikte är mycket näpet.

Vi var dock osäkra på om hon var redo för adoption, men till rätt hem som har tillgång  till egen inhägnad täppa/ trädgård så kommer vi kunna placera henne. Hon begär inte mycket  av livet, mest någon som kan ge henne oändligt med kärlek, vilket är vad hon mest av allt önskar sig.

Hon lägger sig platt ner vid försök till koppelpromenader  och det kan komma ta tid för henne att våga vara utomhus och i nya miljöer. En gräsmatta som hon kan göra sina behov på och sedan snabbt upp i soffan igen för mysstunder duger bra  till en början.

Sally har en traumatisk bakgrund och räddades ihop med sina valpar. Trots att hon är en väldigt undergiven hund så kan hon säga ifrån om hon inte själv får all uppmärksamhet, det märktes i vimlet av andra hundar.

Till Sally så kommer vi alltså endast söka efter ett hem som är fridfullt och  har mycket tid  för henne, kanske till någon kärleksfull senior med tidigare hundvana?