Loki

Kön: Hanhund
Född: 2017 maj
Mankhöjd: 47 cm
Hundhem: Parraga

Loki och hans syskon hittades en morgon utanför grinden till hägnet där någon hade dumpat dem under nattens mörka timmar. Som så ofta annars blev den enda tiken snabbt adopterad men Loki och hans tre bröder väntar fortfarande på sin chans. Han är den ende med teckning då de andra är helsvarta, varpå han snabbt valdes ut av en familj som ville adoptera honom. Tyvärr så blev det inte så och vi valde då att lägga upp honom på hemsidan för att öka hans chanser att finna lyckan.

Han är en snäll och nyfiken kille som är rätt självständig och inte nödvändigtvis behöver vara runt oss tvåbenta hela tiden, utan nöjer sig med att ligga i närheten och tugga på något ätbart. Han kommer när man lockar med godis och är även först framme vid matskålen när den serveras utan att försöka jaga bort sina bröder.

Loki är smärt i kroppen och förblir en mellanhund med långa ben. Han hade nog uppskattat ett hem med en annan hund eller där han inte lämnas ensam så mycket eftersom han aldrig någonsin varit långt ifrån sina syskon.
Ett hem utanför storstan är också att föredra då han ännu saknar miljöträning och livet utanför murarna är honom helt främmande. Med tiden kommer han så småningom bli förtrogen med sin nya omgivning och formas in i sin ägares livsstil och då är en trygg och snäll hundkompis en god hjälp.