Kön: Hane
Född: 2017
Mankhöjd: 30 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Chase har aldrig levt ett bra liv trots ett liv i en familj. Han växte upp i en barnfamilj där barnen fick lov att dra i både hans svans och öron som om han vore en leksak.
När han skulle hämtas upp för omplacering visste familjen inte ens om de ägde ett koppel då han främst fick springa omkring på deras lilla altan som inte var större än 5 kvm. Med en liten säck kattmat hämtades han och fick hamna hos Lynn på Rovers Rescue, dock var de ännu inte säkra på om de ville omplacera honom.

Men med lite övertalning tog Lynn över honom och äntligen skulle han få chansen att leva ett liv som en älskad hund. Lynn säger att han drar lite i kopplet, men då han endast väger 5 kg så är det OK i början eftersom han aldrig fått någon koppelträning tidigare i livet.

Chase är dock väldigt människokär och han vill inget annat än att vara nära Lynn  hela tiden, som förstås aldrig har tillräckligt med tid för att räcka till för alla sina skyddslingar.

Till denna goa lilla hund söker vi ett lugnare hem som har lite tålamod vid hantering av honom med tanke på hans bakgrund. Han fungerar annars bra med barn och katter verkar han inte bry sig jättemycket om.

Hans päls är för tillfället nerklippt men kommer växa ut.