Kön: Hane
Född: 2022
Mankhöjd: 31 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Conker hittades springandes längst en väg och då han inte var chipmärkt kunde ingen ägare hittas trots lokala efterlysningar. Vi tror att Conker hade rymt eller bara släppts ut efter att ha känt doften av en löptik, ägarna tar sällan sitt ansvar och det är en alltför vanlig anledning till det stora antal oönskade valpkullar som överges och lämnas åt sitt öde varje år.

När han äntligen blev kastrerad lugnade sig Conker och kunde då släppas ihop med både tikar och andra hanhundar. Conker är en vackert tecknad liten kille som älskar att springa lös omkring på sheltret i hopp om att hitta spännande upplevelser, något som tyvärr sällan sker. Han vill ändå ha oss inom synhåll hela tiden och blir stressad om vi lämnar honom i hundrastgården.

Conker är den perfekta hunden till den glada aktiva familjen , han är inte lättskrämd  och gillar liv och rörelse, även i en stad. En lekfull liten charmör med spring i benen som är träningsvillig och positiv. Han har hjärtat på rätt ställe och vill vara nära och följer dig gärna överallt.

Conker ska helst bo som ensamhund eller tillsammans med en annan lekfull tik.