Kön: Tik
Född: 2022 nov
Mankhöjd:
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Sötnosen Linda var endast två månader gammal och mannen som bar omkring på valpen försökte sälja henne till alla han mötte i byn. I Spanien säljs sällskapsdjur lite överallt, men en volontär på Parraga som såg mannen blev orolig över att valpen skulle komma att hamna i orätta händer och ” köpte” henne därför för en symbolisk summa.

Lyckligtvis hade Linda nog bott med sin mamma tills helt nyligen för hon var precis som en liten valp ska vara, full av liv och bus och vi önskar förstås att hon ska slippa bo på ett shelter någon längre tid, det är nu som hon behöver mänsklig kärlek och all grundträning som bara hennes egen familj kan ge henne.

Du/ni kommer t ex  behöva lära Linda rumsrenhet, koppelgående, miljöträning och socialisering, men Linda är en social och nyfiken valp som alltid kommer vilja vara där du är. Hon följer  volontärerna i hälarna och leker glatt med kompisen Pipi när de släpps ut ur sitt bås för dagens rastning i frihet.

Är du redo för en valp/ unghund med allt vad det innebär och vill upptäcka det nya livet tillsammans med söta Linda? I så fall bör du höra av dig med en intresseanmälan snarast möjligt!