Kön: Tik
Född: 07/07/2019
Mankhöjd: 60 cm
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

I fjol blev Parragas föreståndarinna, Virginia kontaktad av Lunas första familj eftersom de inte hade tid för sin hund längre. Virginia erbjöd då hunden en plats på hägnet, men familjen tackade nej och sade att de själva hittat ett nytt hem till henne.

Tyvärr visade det sig att det nya hemmet var minst lika dåliga hundägare eftersom Luna mestadels vistades ute på en åker tillsammans med en annan hanhund. Hon blev snart dräktig, men tvingades föda sina valpar ute på åkern utan skydd för den brännande solen. Valparna dog av överhettning och först då insåg hennes ägare att Luna var värd ett bättre alternativ till det liv hon levde nu och tog därför kontakt med Virginia för att acceptera hennes erbjudande om en plats på hägnet.

Luna är en mycket kärvänlig tik som trots sin ansvarslösa ägare och förlusten av sina valpar älskar människor och kommer väl överens med andra hundar.

Amigos Mios har fått äran att hjälpa Luna att hitta ett kärleksfullt hem här hemma i Sverige och vi ser fram emot att välkomna henne hit inom kort för att möta sin “föralltid” familj.