Kön: Hane
Född: 2019 dec
Mankhöjd: 32 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Uppdaterad text i maj.

Midas och Magic är valpar till Minnie som är bokad men finns att se bland ” speciella” hundar. Vi fick först träffa dem i januari månad när de bara vara några veckor gamla.

De har vuxit en del sen dess,  men vi tror inte att de  blir så mycket större då Minnie är liten till storleken. Ingen av valparna liknar dock sin mamma  alls , så vi är lite nyfikna på hur deras pappa såg ut eftersom valparna skiljer sig åt utseendemässigt
.
Båda är lekfulla och pigga  i likhet med de flesta valpar i sin hemtama, trygga miljö med sin fostermatte Lynn, som själv driver hägnet, men när de är resklara, vilket troligtvis blir först i juli månad p g a coronapandemin, så kommer de troligen vara både blyga och rädda till en början och behöva en långsam acklimatisering i lugn hemmiljö. De har ju inte fått någon social träning som annars är att föredra från tidig ålder utan istället haft sin mamma Minnie hos sig.
Ett boende i lugnt beläget område och mycket tid, tålamod och kärlek från sina ägare av vad dessa småttingar behöver allra mest.

Beskrivning