Kön: Hane
Född: januari 2023
Mankhöjd: 51 cm
Hundhem: Parraga

Status: Söker hem
Kategori: Mellan

Beskrivning

Maj 2024

Paco är nu den enda i syskonkullen som är kvar på Parraga. Han är en alldeles ljuvlig liten kille som trots all denna tid på sheltret fortfarande bara vill krypa upp i knät på oss volontärer och bara vara nära. Jag ville ta honom hem där och då så han kunde äntligen få chansen till att vara den lilla glada valp som han så gärna vill vara.

Paco är en mjuk, försiktig och kärleksfull kille. Han skulle föredra att ha sällskap av en trygg hund. Paco vill inte bo helt centralt utan i ett lugnt och fridfullt bostadsområde och då gärna med en tomt där han kan få hänga tillsammans med sin familj under det varmare halvåret.

Tidigare info: 

Paco, Pilar och Pipi  är kullsyskon och deras förra ägare berättade att de föddes oönskade efter tjuvparning när han lämnade in dem till hägnet vid två månaders ålder. Paco är den största i flocken och även den som är mest busig.

Han älskar att springa omkring med bollen i munnen och är en liten teaterapa när han får chansen. Paco bor tillsammans med Pilar som är en självklar bästis, men han leker också ofta med de andra unghundarna på sheltret.

Som den unghund han är så behöver han grundläggande träning. Utöver  uppfostran, som t ex att kunna gå fint i kopplet, så krävs rumsrenhets- och ensamhetsträning, ytterligare socialisering och miljöträning.

Till Paco söker vi ett hem i en lugnare miljö, då han inte upplevt annat än tillvaron bakom sheltrets murar och stängsel och träffar sällan andra människor än de volontärer som dagligen sköter om alla hundarna.