Kön: Tik
Född: 2017-11-11
Mankhöjd:
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

En kvinna boende i samma lilla by som Parragas föreståndarinna blev sjuk och kunde inte längre ta hand om sina hundar, föräldrarna Paula och Pepo och deras valpar som föddes i fjol, Pipo, Pilar och Pepa.

De är alla blandraser med yorkshireterrier och har bott i flock hos den äldre kvinnan fram till nyligen då de flyttade in på hundhemmet.

De bor alltså tillsammans ännu och känner sig trygga med varandra, men snart måste de dela på sig och flytta till egna hem. Med  omtanke om hundarna vid en flytt till sitt nya hemland, så kommer vi vara extra kräsna i valet av ny ägare.

Du/ni som kan erbjuda ett lugnt hem utan barn och som bor lantligt eller utanför större stad och som redan äger en trygg, mindre hund samt tillbringar större delen av dagen hemmavid eller är senior kommer att prioriteras.

Paula är mamman i “familjen” av hundar och vi tror att hon kommer att anpassa sig bra till sitt nya liv efter en kort tid i sitt nya hemland. Hon är van vid pälsvård och har nyligen varit hos frisören som synes på bilderna.