Kön: Tik
Född: 01/03/20
Mankhöjd: 30 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Uppdatering: Penny är reserverad och alltså inte längre tillgänglig för adoption.

Lilla Penny hittades tillsammans med en vit hund som dock försvann spårlöst när väl valpen blev infångad. Kanske var det hennes mamma som var för skygg för att låta sig räddas eller om hunden sedan tog sig hemåt efteråt då det tyvärr är en vanlig syn att se hundar rasta sig själva. Utan mikrochip så kunde ingen få reda på var Penny hade kommit ifrån och med en päls fylld med fästingar så kanske det var lika bra det…

Penny är en positiv och glad liten hund som hellre söker sig till människor än andra hundar. Skällandet och antalet hundar på ett hundhem upplevs ofta lite skrämmande för valpar.

Hon vill hellre krypa upp i ens knä och stanna där än att leka med de andra valparna på hägnet. Där finns katt också som hon fungerar bra ihop med och även hundar av olika storlekar.

Vi ser dock att Penny får komma till ett hem med så lite ensamtid som möjligt då hon lätt blir stressad när hon lämnas och med tanke på hennes ålder är det som för alla andra valpar långsam övning som ger färdighet med tiden.