Kön: Hane
Född: 2017-09-25
Mankhöjd:
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

En kvinna boende i samma lilla by som Parragas föreståndarinna blev sjuk och kunde inte längre ta hand om sina hundar, föräldrarna Paula och Pepo och deras valpar som föddes i fjol, Pipo, Pilar och Pepa.

De är alla blandraser med yorkshireterrier och har bott i flock hos den äldre kvinnan fram till nyligen då de flyttade in på hundhemmet.

Pepo är pappan och är av blandras med yorkshireterrier , hans päls behöver skötas med klippning och kamning för att inte bli tovig och  han kommer därför att besöka en hundfrisör innan avresa till Sverige.

Han delar nu inhägnad med sin familj och känner sig trygg med dem, men snart måste han alltså flytta till sitt eget hem. Med omtanke om hundarna vid en flytt till sitt nya hemland så kommer vi vara lite extra noggranna med deras placering för att göra omställningen så bra som möjligt.

Du/ni som kan erbjuda ett lugnt hem utan småbarn och som bor lantligt eller utanför större stad samt kanske redan har en trygg, mindre hund och tillbringar större delen av dagen hemmavid kommer att prioriteras.