Kön: Hane
Född: 2018 januari
Mankhöjd: 53 cm
Hundhem: Parraga

Pipo hittades vandrandes i staden, smutsig och ensam. Han sökte desperat efter någon som kunde se honom då han, trots sitt öde, är en mycket människokär hund. Till lycka för Pipo så blev han ändå sedd till sist och togs då till Parraga, som gav honom tak över huvudet samt mat och vatten förstås. Det Pipo ännu saknar är att få vara nära människor som älskar honom och andra skällande hundar i båsen runt omkring gör honom illa till mods.

När jag mötte honom sken han upp direkt och fångade min blick, det var kärlek från första ögonkastet. Han gör allt för att få plats i ens knä och allt för att bli sedd. Jag ville rädda honom direkt och ta honom därifrån då jag såg hur olycklig han var. När burdörren stängdes om honom fällde jag en tår och bad en liten bön att någon skulle förälska sig i den här killen, precis som jag hade gjort…

Pipo har bara en liten svans och att döma från hans blandrasutseende är den troligen medfödd. Han har en lite raggig päls som både är sträv och mjuk. Han vill helst bli klappad på magen och slänger sig framför ens fötter för extra kärlek.

En alltigenom god hund som skulle passa in i de flesta hem.

Videoklipp på Pipo med katter
Videoklipp på Pipo