Kön: Hane
Född: 07/05/2021
Mankhöjd: 35 cm
Hundhem: Rovers Rescue


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Levi hittades modlöst traskande  i ett bergsområde inte långt ifrån sheltret Rovers Rescue. Ett par på vandring tog hand om honom och förde honom till Lynn eftersom alla som bor i området vet att hon hjälper övergivna hundar.

Lynn på Rovers Rescue tror inte han har varit hemlös någon längre tid då han var i gott skick och hon satte upp  lappar i byn och efterlyste ägaren på sociala medier, men när det gått en längre tid och ingen hämtade Levi så konstaterades att han var övergiven.

Levi är en snäll, rolig och älskvärd kille.  Han är vänlig mot alla han möter och kommer gärna fram för lite klappar och mys. Han fungerar bra ihop med andra hundar då de som hittade honom redan hade två hundar som han fick leka med.

Han kommer att bli en fantastisk följeslagare och livskamrat som kan tas med överallt, men han älskar också mys hemma i soffan tillsammans med sin familj.

Kön: Hane
Född: maj 2022
Mankhöjd: 26 cm (växer)
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Lazaro och hans syskon är valpar till Lucia som födde sex hanar och en tik. Tiken blev strax därefter adopterad till Tyskland men Lazaro och hans bröder är ännu kvar på sheltret.

Han är en snäll och söt valp som önskar sig en kärleksfull familj som är intresserade av att lära honom allt om livet avseende miljöträning och grundläggande lydnad. Lazaro är pigg och glad med mycket kärlek inombords att dela med sig av.

Hans mamma Lucia är 54 cm i mankhöjd och finns också på hemsidan,  vi tror att Lazaro och hans syskon kommer bli betydligt mindre då de redan är snart ett halvår gamla och fortfarande små i storlek.

Det gör ont i hjärtat att se valpar på hägn, de är så kontaktsökande och behöver få mer socialisering och massor av kärlek för att kunna utvecklas till trygga, vuxna hundar och volontärerna har sällan tillräckligt med tid för dem.

Kön: Hane
Född: maj 2022
Mankhöjd: 27 (växer)
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Leonardo och hans syskon är valpar till Lucia som födde sex hanar och en tik. Tiken blev strax därefter adopterad till Tyskland men Leonardo och hans bröder är ännu kvar på sheltret.

Han är en snäll och söt  valp som önskar sig en kärleksfull familj som är intresserade av att lära honom allt om livet avseende miljöträning och grundläggande lydnad. Leonardo är pigg och glad med mycket kärlek inombords att dela med sig av.

Hans mamma Lucia är 54 cm i mankhöjd och finns också på hemsidan,  vi tror att Leonardo och hans syskon kommer bli betydligt mindre då de redan är snart ett halvår gamla och fortfarande små i storlek.

Det gör så ont i hjärtat av att se valpar på hägn, de är så kontaktsökande och behöver få mer socialisering och massor av kärlek för att kunna utvecklas till trygga, vuxna hundar och volontärerna har sällan tillräckligt med tid för dem.

Kön: Hane
Född: maj 2022
Mankhöjd: 27 cm (växer)
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Leonidas och hans syskon är valpar till Lucia som födde sex hanar och en tik. Tiken blev strax därefter adopterad till Tyskland men Leonidas och hans bröder är ännu kvar på sheltret.

Han är en en busig och söt valp som önskar sig en kärleksfull familj som är intresserade av att lära honom allt om livet avseende miljöträning och grundläggande lydnad. Leonidas är pigg och glad med mycket kärlek inombords att dela med sig av.

Hans mamma Lucia är 54 cm i mankhöjd och finns också på hemsidan,  vi tror att Leonidas och hans syskon kommer bli betydligt mindre då de redan är snart ett halvår gamla och fortfarande små i storlek.

Det är plågsamt att se valpar på hägn, de är så kontaktsökande och behöver få mer socialisering och massor av kärlek för att kunna utvecklas till trygga, vuxna hundar och volontärerna har sällan tillräckligt med tid för dem.

Kön: Hane
Född: maj 2022
Mankhöjd: 27 cm (växer)
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Lorenzo och hans syskon är valpar till Lucia som födde sex hanar och en tik. Tiken blev strax därefter adopterad till Tyskland men Lorenzo och hans bröder är ännu kvar på sheltret.

Han är en liten valp som önskar sig en kärleksfull familj som är intresserade av att lära honom allt om livet avseende miljöträning och grundläggande lydnad. Lorenzo är pigg och glad med mycket kärlek inombords att dela med sig av.

Hans mamma Lucia är 54 cm i mankhöjd och finns också på hemsidan,  vi tror att Lorenzo och hans syskon kommer bli betydligt mindre då de redan är snart ett halvår gamla och fortfarande små i storlek.

Det gör ont i hjärtat att se valpar på hägn, de är så kontaktsökande och behöver få mer socialisering och massor av kärlek för att kunna utvecklas till trygga, vuxna hundar och volontärerna har sällan tillräckligt med tid för dem.

Kön: Hane
Född: maj 2022
Mankhöjd: 27 cm (växer)
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Leandro och hans syskon är valpar till Lucia som födde sex hanar och en tik. Tiken blev strax därefter adopterad till Tyskland men Leandro och hans bröder är ännu kvar på sheltret.

Han är en snäll valp som önskar sig en kärleksfull familj som är intresserade av att lära honom allt om livet avseende miljöträning och grundläggande lydnad. Leandro är pigg och glad med mycket kärlek inombords att dela med sig av.

Hans mamma Lucia är 54 cm i mankhöjd och finns också på hemsidan,  vi tror att Leandro och hans syskon kommer bli betydligt mindre då de redan är snart ett halvår gamla och fortfarande små i storlek.

Det är så hjärtknipande att se valpar på hägn, de är så kontaktsökande och behöver få mer socialisering och massor av kärlek för att kunna utvecklas till trygga, vuxna hundar och volontärerna har sällan tillräckligt med tid för dem.

Kön: Hane
Född: 2022 maj
Mankhöjd: 27 cm (växer)
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Leon och hans syskon är valpar till Lucia som födde sex hanar och en tik. Tiken blev strax därefter adopterad till Tyskland men Leon och hans bröder är ännu kvar på sheltret.

Han är en söt valp som önskar sig en kärleksfull familj som är intresserade av att lära honom allt om livet avseende miljöträning och grundläggande lydnad. Leon är pigg och glad med mycket kärlek inombords att dela med sig av.

Hans mamma Lucia är 54 cm i mankhöjd och finns också på hemsidan,  vi tror att Leon och hans syskon kommer bli betydligt mindre då de redan är snart ett halvår gamla och fortfarande små i storlek.

Det gör ont i ens hjärta att se valpar på hägn, de är så kontaktsökande och behöver få mer socialisering och massor av kärlek för att kunna utvecklas till trygga, vuxna hundar och volontärerna har tyvärr sällan tillräckligt med tid för dem.

Kön: Hane
Född: 15/08-21
Mankhöjd: 43 cm
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Felipe kastades en morgon över Virginias staket och trots att hennes man bevittnade händelsen och rusade ut för att få fast i mannen hade han snabbt hoppat in i sin bil och lämnat platsen.

Stackars Felipe var skakad, men ej skadad av händelsen. Han ville till en början inte komma in i huset då allt var så skrämmande och nytt, men efter ett par dagar sökte han sig in i tryggheten och fick bo hos Virginia tillsammans med resten av hennes flock.

Idag bor Felipe på sheltret Parraga där Virginia är föreståndare och är nu en helt annan hund efter den traumatiska händelsen. Han är glad och leker glatt med andra hundar.

Till Felipe söker vi en lugnare tillvaro, men ändå ett liv med lite omväxling och äventyr och gärna tillsammans med en kompis som han kan känna sig trygg med.

Kön: Hane
Född: 2022
Mankhöjd: 26 cm
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Lolo dök upp i en stad som heter Esparragal, en person såg honom sitta på gatan en dag och när han kom tillbaka nästa dag fanns Lolo kvar på samma plats. Han frågade då runt i staden om någon kände till hunden men alla skakade nekande på huvudet.

Utan chipmärkning insåg mannen att hunden var övergiven och frågade istället en veterinär om han kände någon som kunde ta hand om Lolo och tipsades då om Virginia  eftersom hon är en välkänd profil i trakten och är föreståndarinna på Parraga.

Lolo har anpassat sig bra på Parraga, han är en unghund som leker glatt med de andra hundarna och uppskattar allra mest när Miguel, en av volontärerna kommer på besök för då vet han att det blir en lekstund med honom.

Kön: Tik
Född: 2020
Mankhöjd: 34 cm
Hundhem: Parraga


Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Carmen hittades i likhet med många andra hundar, övergiven i en stad och lämnades in till en veterinärklinik. Ingen lyckades få reda på mer och utan chipmärkning förblir hennes bakgrund okänd så hon bor nu på sheltret Parraga.

Carmen är livlig, ljuvlig, lekfull och full av bus. Finns ingen ledig människa i närheten som ställer upp – så leker hon glatt själv med bollar, repknutar eller annat som står till buds. Hon älskar att få sträcka ut i rasthagen och nu hoppas vi istället snart få se henne upptäcka våra svenska marker.

För en pigg och aktiv hund som Carmen är hägnlivet mycket långtråkigt. Utrymmet är så begränsat och människorna är alltid så upptagna.

Till Carmen söker vi nu ett livslångt, varmt välkomnande hem där friluftsaktiviteter ofta står på agendan. Hon kan tänka sig bo som ensam hund i ett hem där det finns mycket tid att ägna henne, men hon kan även dela hemmet med en glad och positiv hundkamrat.