Kön: Tik
Född: 2016
Mankhöjd: 55 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Annie bodde hos en man som enbart ville tjäna pengar på hennes avkomma.  Boxern är en efterfrågad ras även i Spanien och Annie hade tur när det uppdagades att hon återigen fött en kull med valpar trots hennes eländiga och magra skick och ägarens vanvård av henne. Efter polisanmälan mot Annies ägare kunde både hon och hennes valpar omhändertas och få en chans till ett bättre liv.

Hon var som sagt mycket mager vid ankomst till Rovers Rescue och klorna fick klippas ner av en veterinär. Valparna var som tur var så pass stora att de inte längre behövde hennes mjölk, så Annie kunde själv få behålla det näringsrika foder hon matades med och har börjat öka i vikt.

Idag mår Annie mycket bättre och hon älskar mat, godis och kärleken från Lynn. När hon är redo kommer hon få börja umgås så sakteliga med de andra hundarna därhemma, hon har oss veterligen aldrig umgåtts med någon  artfrände förut.

Till Annie söker vi ett hem som har stor hundvana och inga småbarn då hon inte har någon erfarenhet av små människor. Hon gillar tyvärr inte heller katter.

Hon saknar stamtavla och kommer kastreras innan flytten till Sverige. En boxer mår bäst när den har sällskap och får mycket motion.