Kön: Hane
Född: 03-03-18
Mankhöjd: 25 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Chili kom till Rovers Rescue efter att ha traskat omkring ensam hela sommaren. Allt folk i trakten visste om honom var att en familj hade matat honom och att han hela tiden riskerade att bli överkörd, därför är det för oss en gåta att ingen tog sig an denna snälla och söta hund långt tidigare. I Spanien lämnas dock familjehundar ofta utomhus vind för våg under arbetstid.

Vår medarbetare träffade honom nyligen och berättar att det är inte ofta hon blivit så betagen av en hund av denna ras. Det var inga problem att bära omkring honom, eftersom han glatt och direkt accepterade hennes famn.

Vid veterinärbesöket så frågade personalen först lite skeptiskt om han skulle vara OK med att de kollade hans tänder ( de är vana vid att chihuahuor har egna åsikter om det mesta), men Chili hade inget emot det alls.

Chili blev snabbt kompis även med Lynns andra hundar, men blir de för stökiga för honom så hoppar han snabbt upp i närmaste famn. Att den här lilla killen skulle ha bott på gatan kan vi inte förstå, så charmig som han är. På nätterna sover han gärna på sin egen kudde vid ens sida.

Chili skulle nog passa i de flesta hem, men med tanke på hans litenhet ser vi helst att ev barn i familjen är lite äldre.