Kön: Hane
Född: 06-01-19
Mankhöjd: 31 cm
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Coco är en blyg och försiktig liten hund som såldes öppet på en gata av en kvinna som inte längre ville ha honom. En djurvänlig kvinna som arbetade på en närliggande veterinärklinik såg dem på sin lunchrast och bestämde sig för att köpa honom fri eftersom risken var uppenbar att han annars återigen hade hamnat i olämpliga händer.

Idag är Coco på Parraga och ännu förstår han inte att människorna där bara vill honom väl, till en början är allt nämligen ganska skrämmande. Han tyr sig till volontärerna och till föreståndarinnan Virginia som ömmar för den lilla killen. De mest behövande hundarna har alla fått på sig värmande tröjor då det just nu är kallt på sheltret.

Han kommer överens med andra hundar, men till Coco söker vi ett hem antingen som ensamhund eller tillsammans med en annan stabil och lugn hund. Coco behöver komma till en hundvan person med erfarenhet och tålamod och utan små barn, någon som kan ge honom mycket tid och kärlek så att han kan få växa i självförtroende i sin egen takt efter sina dåliga erfarenheter av livet.