Kön: Hane
Född: 19-11-2020
Mankhöjd: 71 cm
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Oreo bodde hos en man som förlorade sitt jobb under pandemin,  men som nyligen fick ett nytt jobb där han ständigt är på resande fot, vilket innebär att han endast är hemma var 14:e dag. Oreo blev väldigt deprimerad av att inte få den mentala stimulans som han behövde eftersom grannen endast gjorde korta besök under husses bortavaro för att rasta och mata honom. Situationen var inte hållbar och ägaren  insåg att Oreo behövde omplaceras.

Oreo är nu i ett jourhem som erbjöd sig att ta hand om honom tills han hittar ett nytt hem. Han är en väldigt sällskaplig hund som älskar att leka med andra hundar i hans storlek. Oreo är också en superglad, tillgiven och snäll hund som alltid viftar på svansen. Alla människor är hans vänner.

Han är fortfarande en unghund som är aktiv och lekfull. Lär sig fort, är nyfiken, älskar att få vara med överallt  och att använda sitt skarpa luktsinne. Oreo är m a o en högst normal hund för sin ålder och hans blivande hem bör därför ha en liknande längtan av ett aktivt liv för att matcha hans behov..